Upplev den lyxiga Panerai Luminor Due Goldtech PAM 1336

Välkommen till den förföriska världen av Panerai, där exceptionell precision och sofistikerad design möts. Panerai Luminor Due Goldtech PAM 1336 är en mästerlig tidmätare som kommer att förföra även de mest kräsna klockentusiasterna.

Utmärkande för PAM 1336 är dess utsökta Goldtech-boett, som skapar en varm och lyxig aura. Den eleganta polerade ytan fångar ljuset på ett sätt som bara guld kan göra. Den matchande alligatorremmen i Nero med Nero-sömmar tillför en touch av klassisk charm.

På insidan driver ett automatiskt urverk med 21 juveler och en imponerande gångreserv på upp till 3 dagar. Den mörka urtavlan är en canvas för tidlösa arabiska siffror och lume-index, som säkerställer perfekt avläsbarhet även i svagt ljus. Den ikoniska upphängningsbron och kronvakten ger en distinkt Panerai-touch.

Panerai Luminor Due Goldtech PAM 1336 är en sällsynt skatt, som kombinerar traditionellt hantverk med modern elegans. Besök replikagrossist.com för att utforska hela vår samling av och andra utsökta -replikor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *