Tank française titta på liten modell kvarts rörelse gula guld diamanter

Tank Française-klocka, liten modell, kvartsrörelse, gula guld diamanter

Tank Française-klocka, liten modell, kvartsrörelse. Fall och fasetterad krona i gult guld 750/1000 uppsättning med 23 briljantskurna diamanter på totalt 0,78 karat. Golden Sunray Dial, Blued-Steel Sword-Shaped Hands, Sapphire Crystal. Armband i gult guld 750/1000. Falldimensioner: 25,7 mm x 21,2 mm, tjocklek: 6,8 mm.

Denna klocka är en perfekt kombination av elegans och funktionalitet. Det lilla, rektangulära höljet är gjord av gult guld och är besatt med gnistrande diamanter. Den vita urtavlan har gyllene solstrålar och blånerade stålsvärdformade händer. Armbandet är också gjord av gult guld och har en viklåsning för säkerhet.

Cartier Tank Française-klockan är ett utmärkt val för dem som letar efter en klocka som är både klassisk och modern.

Den lilla modellen är perfekt för kvinnor med mindre handleder, och den kan enkelt klä upp eller ner. Oavsett om du bär den till jobbet, en utekväll eller ett speciellt tillfälle kommer Cartier Tank Française-klockan säkert att göra ett uttalande.

Oavsett om du letar efter en -replikklocka för dig själv eller som gåva till någon speciell är replikagrossist.com rätt plats att köpa från. Vi erbjuder ett brett utbud av Cartier-repliker för både män och kvinnor, och alla våra klockor är gjorda med material av högsta kvalitet och hantverk. Köp med tillförsikt och njut av din nya Cartier-klocka idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *